Dette nivået er det "raskeste" i Ceres, og i tillegg til å ha et godt treningsfellesskap, så skal treningene danne grunnlag for å kunne gjennomføre de klassiske lokale rittene som  Enebakk rundt, Randsfjorden rundt, Nordmarka rundt, som tidligere har fungert som oppkjøringssritt for både den Store styrkeprøven Trondheim-Oslo og/eller den Lille styrkeprøven Lillehammer-Oslo.

Alternativt om en bare ønsker å trene og holde seg i god form i et felles treningsfellesskap blant ivrige amatørsykkelister som holder et ok nivå. 

De siste årene har antallet gruppemedlemmer vært for få til å sykle i lagkonkurranser i egenregi for Nivå 1, og derfor har vi nå et nært treningssamarbeid med Team Romerike. Dette er et samarbeidslag fra klubbene Ceres, Lørenskog og Nittedal. Dette har vært nødvendig for å kunne gjennomføre en lagkonkurranse med nødvendig antall til start. I praksis og avhengig av antall, vil trolig 1-2 treninger i uka bli med Team Romerike. Treningstidene korresponderer, og oppmøtested er på samme sted - Leiraveien 7, ca. 300 m etter innkjøring til parkeringsplass for Skedsmohallen.

Våre treninger vil også passe for de som ønsker et treningsfellesskap, men ønsker å sykle "solo" i fellesstarter. Nivåvurdering er selvfølgelig indeviduelt, så her er det bare å møte opp så får forsøke, og vurdere selv hviket nivå som måtte passe. Det vil også være treninger der Nivå 1 og 2 trener sammen dersom antall fremmøtte og hva som skal trenes gjør at dette er fornuftig.

Vel møtt på våre treninger.

Treningsprogram Nivå 1 - april 2023

Treningstider

Dag Tid Notat
Tirsdag 18:00 Oppmøte Leiraveien 7 - parkeringsplass
Torsdag 18:00 Oppmøte Leiraveien 7 - parkeringsplass
Søndag 10:00 Oppmøte Leiraveien 7 - parkeringsplass

Kontaktpersoner

Tittel Navn E-post Telefon
Nivåansvarlig Frode O. Storløkken frod.storlokken@metier.noe 91631818