Informasjon fra styremøte onsdag 11. august 2021

Informasjon fra styremøte onsdag 11. august 2021:

Etter at vi i styret har hatt vårt første fysiske møte på det jeg kan huske, vil jeg her gi en liten oppdatering:

  1.  Innbetaling av medlemskontingent er det nå åpnet for på «min idrett». Kontingenten er den samme (kr 600,-) og vi håper og tror at vi fremover vil få mer normale klubbaktiviteter.
  2. Vi planlegger med spinning gjennom vinteren, på tirsdager og torsdager. Oppstart blir fra rundt 1. november.
  3. Lørdag 25. september feirer vi 100 år og det skal markeres med både Ceresrittet og en festmiddag. Ceresrittet vil inkludere både Master og Lagtempo og kanskje også en spennende bakkekonkuranse. Erik, Johnny og Frode har ansvaret og de vil trenge hjelp av oss alle, både som løypevakter og til andre gjøremål, så sett av tiden. Festmiddag blir det kl 2000 samme dag og alle betalende Ceres medlemmer er invitert til middag, underholdning, taler og hyggelig sosialt samvær. Dersom det er noen tidligere medlemmer som bør inviteres er det fint om vi får melding om det slik at de kan få en egen invitasjon. Mer informasjon og påmelding kommer.
  4. Årsmøte (meget forsinket) blir 15. september kl 1900, egen innkalling kommer denne uka. Det er god plass i styret hvis det er noen som brenner etter å bidra. Ta kontakt med Erik som er kleder for valgkomiteen.

Med vennlig hilsen styret ved

Sigurd Heier

(Visited 38 times, 1 visits today)
Bokmerk permalink.