Ceres DSS 18 2016, Trondheim – Oslo

I 2016 har (den virkelige) Styrkeprøven 50-årsjubileum. Ceres satser naturligvis på et 18-timers lag til den klassiske distansen fra Trondheim til Oslo, og ønsker både nye og gamle ryttere velkommen til å delta treningen og rittene vi satser på.

Foreløpige sonderinger viser interesse for en satsning tilsvarende den vi har hatt i 2015. Vi har imidlertid spisset målsettingen en tanke og ønsker å se 17-tallet når vi passerer målstreken ved Valhall. Gitt den nye målgangen mot Valhall via E6/Østre Aker vei, sikkert et litt sterkere lag enn i 2015, og like gode forhold som da, burde dette være godt innenfor rekkevidde 🙂

Alle som vurderer å være med på dette opplegget bør naturligvis bestemme seg raskt og melde seg på rittet så snart som mulig. På den måten har dere et tydelig treningsmål som dere kan jobbe mot i vinter før vi drar i gang fellestreningene tirsdag 4. april 2016.

Ceres har et glimrende vintertreningstilbud gjennom gratis spinning på ICON Lillestrøm hver tirsdag og torsdag 19:30 – 21:00 i hele vinter. Sammen med styrketrening og rolige langturer blir dette et bra fundament når fellestreningene starter.

Rundt rittet har vi et velprøvd opplegg hvor Ceres sponser utgiftene til transport av sykler til Trondheim og til matbilen under rittet. Den enkelte rytter trenger kun å dekke sin egen påmeldingsavgift, transport og overnatting på egenhånd. Vi arrangerer en felles hotellbestilling for at laget kan bo på samme hotell natten før rittet.

Men før 18. juni organiserer vi deltagelse i en rekke ritt i mai og juni. Satsningsrittene frem mot Styrkeprøven vil antagelig bli:

01. mai – Enebakk rundt
22. mai – Nordmarka rundt
28. mai – Randsfjorden rundt
05. juni – Mjøsa rundt (alternativt Bergen – Voss 4.juni)
18. juni – Trondheim – Oslo

Treningsprogrammet blir lagt ut på hjemmesidene i god tid før fellestreningene starter opp. Mer informasjon om 18-timerslaget vil også bli gitt i medlemsmøtet på nyåret. Kontakt meg gjerne for spørsmål, og gi meg beskjed om du ønsker å være med på laget, eller bare ønsker å trene sammen med oss.

Hilsen
Kjell Lundene
918 33 337
kjell.lundene@gmail.com

(Visited 347 times, 1 visits today)
Bokmerk permalink.