Gruppe 2 – 2022

Vi fortsetter med en felles treningsgruppe i 2022 for de som ønsker et treningsopplegg (se treningsprogrammet) rettet mot deltagelse i styrkeprøvedistansene Lillehammer – Oslo eller Trondheim – Oslo. Vi gjør det slik basert på erfaringene fra de siste årene hvor kjernen i treningsgruppa har vært ryttere med ambisjoner om å delta på en av disse distansene.

Vi tar høyde for at folk stiller med ulik grad av vinterforberedelser og ønsker alle velkommen! Det er ikke krav om deltagelse på ritt for å være med på trening.

For styrkeprøvedistansene har vi velprøvde opplegg for transport av sykler som dekkes av Ceres. Den enkelte rytter trenger kun å dekke egen påmeldingsavgift, transport og overnatting.

Ønsket om rittdeltagelse i år har vært noe uklart. Men det er i skrivende stund fortsatt mulig å samle en gruppe for deltagelse i:

Randsfjorden rundt – 28. mai
Styrkeprøven Trondheim – Oslo, Lillehammer – Oslo – 17-19.juni

Kontakt meg gjerne for spørsmål om trening, ritt eller nivåer. Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, bli gjerne med oss på trening noen ganger for å få et inntrykk av miljøet vårt! Vi vil fortsette med treninger på tirsdager, torsdager og søndager utover sommeren og høsten. Følg også med på den interne facebook-gruppa vår (privat gruppe – spør om å bli medlem).

Hilsen

kjell_Lundene
Kjell Lundene
918 33 337
kjell.lundene@gmail.com

(Visited 1 512 times, 1 visits today)

Kommentarer er stengt.