Vintertrening 2019/2020 Trento Kjeller (avlyst f. o. m. 12.03.2020)

 

Fra tirsdag 5. november 2019 fikk alle Ceres-medlemmer tilbud om gratis spinning på Trento Treningssenter i Gunnar Randers Vei 14 på Kjeller. Vanligvis holder vi på med dette tilbudet til påske, men pga. pandemien med SARS-CoV-2, også kalt Covid-19 og Koronaviruset, har vi gått inn i en fase hvor det er viktigere enn noen gang å begrense kontakten oss i mellom. Felles spinningtrening er derfor avsluttet for våren og det blir ikke mer trening på Trento. Vi får håpe på vårvær og gode sykkelforhold for egentrening alene ute fremover. Det blir ikke fellestrening ute, grunnet helsemyndighetenes forbud mot all organisert idrettaktivitet både ute og innendørs. Forbudet gjelder fram til 26. mars. Mer info kommer etterhvert. 

Hold dere friske, husk håndvask og bruk «hostekroken»! 😎🚴

 

Gjennom hele vinteren blir det trening hver tirsdag kl 19.00 og hver torsdag klokken 19.00.

Treningen legges opp etter treningsprogrammet vi har benyttet tidligere.  Programmet er satt  opp for å bygge opp kapasitet før neste års sesong og for å holde kontakten med Ceres-miljøet. Spinningene vil også i vinter kjøres av i hovedsak Pål Olsen og Sigurd Heier, men vi har mulighet for å hente inn også andre ved behov.

Ta med hengelås for å låse skap i garderoben.

Sjekk også ut Trento’s  hjemmesider hvis du er interessert i å bli medlem der. Ceres har en egen profil dere bruker, alt gjøres på «medlemsautomaten» . Det som er viktig er at Ceres bruker følgende kode om man ønsker å bli medlem. Koden er : CE36QRW

 

Når coden brukes får man automatisk den avtalte mnd prisen på kr 300,- pr mnd. Trento har ingen bindingstid så du styrer selv ditt medlemskap via min side, tilgang til min side får man når man har et gyldig medlemskap. Ett Ceres medlem har tilgang til senteret alle dager 365 dager i året mellom 05.00-24.00. Det er også tilgang til alle timer vi har, dette gjelder både sykkel og sal.

En liten bonus er også at Familiemedlem kan benytte seg av Ceres coden, er det ungdom mellom 13-16 år er det rimeligere å benytte seg av ungdoms medlemskap til kr 199.- pr mnd. (her er det noe begrenset tilgang: 09.00-20.00.

Vi sees på Kjeller.

(Visited 548 times, 1 visits today)
Bokmerk permalink.