Styrkeprøven (Trondheim-Oslo og Lillehammer – Oslo)

I år lager vi en felles treningsgruppe for de som ønsker et treningsopplegg (se treningsprogrammet) rettet mot deltagelse i styrkeprøvedistansene Lillehammer – Oslo eller Trondheim – Oslo. Vi gjør det slik basert på erfaringene fra de siste årene hvor kjernen i treningsgruppa har vært ryttere med ambisjoner om å delta på en av disse distansene.

Vi tar høyde for at folk stiller med ulik grad av vinterforberedelser og ønsker alle velkommen! Det er ikke krav om deltagelse på ritt for å være med på trening.

Når vi kommer litt lenger ut på våren vurderer vi om det er behov for å dele opp gruppa avhengig av hvor mange som kommer på trening, og om det er behov for ulike nivåer.

For styrkeprøvedistansene har vi velprøvde opplegg for transport av sykler som dekkes av Ceres. For Trondheim – Oslo har Ceres også en matbil under rittet. Den enkelte rytter trenger kun å dekke sin egen påmeldingsavgift, transport og overnatting.

Men før Styrkeprøven deltar vi i en rekke ritt i mai og juni. Aktuelle ritt vi forsøker å samle oss om er:

01. mai – Enebakk rundt
19. mai – Nordmarka rundt
25. mai – Randsfjorden rundt
01. juni – Bergen – Voss
09. juni – Mjøsa rundt
22. juni – Trondheim – Oslo, Lillehammer – Oslo

Kontakt meg gjerne for spørsmål om trening, ritt eller nivåer. Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, bli gjerne med oss på trening noen ganger for å få et inntrykk av miljøet vårt!

Hilsen

kjell_Lundene
Kjell Lundene
918 33 337
kjell.lundene@gmail.com

(Visited 1 185 times, 1 visits today)

Kommentarer er stengt.