DLS, Lillehammer-Oslo 4:30, oppsummering av sesongen 2016

 

Lagbilde 2. LIllehammer-Oslo

Lagbilde 2. LIllehammer-Oslo

 

Lagbilde 1. Lillehammer-Oslo

Lagbilde 1. Lillehammer-Oslo

 

Da er rittsesongen over for lagkonkurranser i 2016. Gruppa har gjennomført til sammen 5 ritt, med følgende resultater.

  1. Enebakk Rundt, 2.10.54
  2. Nordmarka rundt, 4.07.48
  3. Randsfjorden rundt, 3.49.37
  4. Tyrifjorden rundt, 3.57.59
  5. Lillehammer-Oslo, 4.31.31

Det er alltid vanskelig å sammenligne sykkeltider fra år til år, men vi skal også i år være fornøyde med gjennomføringen. Etter flere år med tidsrekorder i alle ritt, har vi i år variert noe i forhold til tidligere resultater. Vi har likevel kjørt bra, og har stort sett klart å utnytte lagets ressurser til felles beste. Vi skal være fornøyde !! Legger ved lagbilde fra Lillehammer-Oslo. På lagbilde 1. fra L-O mangler Pål, Oddbjørn og Ole, på lagbilde nr. 2 mangler Pål, Oddbjørn, Tore og Øyvind – ikke lett med felles lagbilde….!

Bortsett fra en velt på L-O, har vi også i år klart å kjøre godt, trygt og sikkert, med stort sett samlet gjeng. Det gikk heldigvis ikke verre med de som var involvert i velten, enn at samtlige var med på After-Bike på Fagerborg samme ettermiddag. Tror heller ikke det er mange lag vi liker å sammenligne oss med, som kan skilte med like stor prosentandel av laget til felles målgang (ingen regel uten unntak – Nordmarka Rundt…..!).

Alle oppsatte treninger er gjennomført med god forutsigbarhet. Rulledrag, lag- tempodrag og rolige langturer, som alle har vært en god forberedelse for de gjennomførte ritt. Det er for de fleste vanskelig å forberede seg for farten i et lag ved hjelp av for mye egentrening, så her har vi samlet sett et forbedringspotensial mht større oppmøte på fellestreninger. Vi er avhengig av at alle får god rulletrening, men ved et større oppmøte på treningene åpner det seg muligheter for litt mere variert opplegg. Dette, samtidig som de fleste får vært med på noen gode og nødvendige rulletreninger likevel. Torsdagstreningene med lagtempo (4-5 manns lag), er meget gode og harde treninger, som får litt liten oppmerksomhet i gruppa.

Vi har i år savnet flere sykkelkapasiteter fra tidligere år, men vi har heldigvis også fått med oss noen gode erstattere i løpet av årets sesong. Neste år håper vi på et godt gjensyn med både nye og gamle krigere i feltet.

Vi er en fin gjeng, med plass til enda flere i 2017 !

Lykke til med resten av sykkelsesongen folkens.

PS ! Vi avholder en siste fellestrening tirsdag 28.06.16 kl. 18.00. Da gjennomfører vi en rolig tur, som også passer for de som vil starte en rolig opptrening mot 2017 !
Klarer vi å lokke frem noen  ? Det er meldt SOL og masse varmegrader !

 

Med vennlig sykkelhilsen
Laglederne i 2016
Frode O. Storløkken og Johnny Ihlen

 

 

 

(Visited 165 times, 1 visits today)
Bokmerk permalink.