DSS 18 (Trondheim-Oslo 18 timer)

DSS 18 (Trondheim-Oslo 18 timer)

Klikk her for treningsprogram for alle nivåer

Om laget:

Ceres planlegger også i 2017 et 18-timers lag til den klassiske styrkeprøvedistansen fra Trondheim til Oslo, og ønsker både nye og gamle ryttere velkommen til å delta på treningen og rittene vi satser på. Man trenger ikke å delta på ritt for å være med på trening.

Ceres har et glimrende vintertreningstilbud gjennom gratis spinning på Prestasjonssenteret i Lillestrøm hver tirsdag og torsdag frem til utetreningen starter. Sammen med styrketrening og rolige langturer blir dette et bra fundament når fellestreningene starter. Se vintertreningsprogrammet på sidene her.

Etter å ha oppnådd målet med å komme under 18 timer i 2016 ser vi det som naturlig å se 17-tallet når vi passerer målstreken ved Valhall i år også. Rundt Trondheim – Oslo har vi et velprøvd opplegg hvor Ceres sponser utgiftene til transport av sykler til Trondheim og til matbilen under rittet. Den enkelte rytter trenger kun å dekke sin egen påmeldingsavgift, transport og overnatting på egenhånd. Vi arrangerer en felles hotellbestilling for at laget kan bo på samme hotell natten før rittet.

Men før 17. juni organiserer vi deltagelse i en rekke ritt i mai og juni. Aktuelle ritt frem mot Styrkeprøven er:

  1. mai – Enebakk rundt
    21. mai – Nordmarka rundt
    27. mai – Randsfjorden rundt
    04. juni – Mjøsa rundt
    17. juni – Trondheim – Oslo

Treningsprogrammet blir lagt ut på hjemmesidene i god tid før fellestreningene starter opp. Kontakt meg gjerne for spørsmål, og gi meg beskjed om du ønsker å være med på laget, eller bare ønsker å trene sammen med oss.

 

Hilsen

kjell_Lundene
Kjell Lundene
918 33 337
kjell.lundene@gmail.com

(Visited 657 times, 1 visits today)

Kommentarer er stengt.